IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Jocuri video “made in Romania”, propuse pasionaţilor din toată lumea

Producătorul de jocuri video Critique Gaming Studios SA a intrat în contact cu distribuitori, furnizori şi potenţiali noi clienţi străini la târgurile internaţionale la care a participat prin Programul de promovare a exportului.

După Gamescom 2018, Gamescom 2019, MIGS 2018, Develop Brighton 2019 și TGS 2019, Critique Gaming Studios SA va fi prezentă la alte manifestări expoziţionale dedicate profesioniștilor internaționali din industria de gaming în perioada următoare, potrivit lui Andrei Olaru, reprezentantul firmei.

Beneficiile prezenţei la aceste evenimente au fost, în primul rând, cele de promovare a produselor proprii pe pieţe noi în vederea încheierii de contracte cu noi distribuitori şi găsirii de furnizori de servicii conexe dezvoltării de jocuri video (traducători, firme de PR etc.).

Critique Gaming Studios SA este un studio de dezvoltare de produse software și în predilecție de jocuri video. „În particular, ne concentrăm pe dezvoltarea de jocuri video adresate unui public matur intelectual, în esență produse artistice care abordează teme relevante pentru societatea contemporană. Momentan, principalul nostru produs, care va fi de altfel lansat în această iarnă, este „Interrogation”, un joc detectiv cu tematică noir.”, ne-a mai spus Andrei Olaru despre firma sa.

 

 

CRITIQUE GAMING STUDIOS SA

critique-gaming.com

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content