IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
IMM

Produse de panificaţie după reţete tradiţionale la Domaşnea, în Banat

Pentru o tânără familie dintr-un mic sat al Banatului Montan, visul de a avea o afacere la ei acasă, care să funcționeze încă şi peste mulţi ani, a devenit realitate cu ajutorul finanțării obţinute prin Start-Up Nation.

„Start-Up Nation ne-a dat avântul de care aveam nevoie”, ne-a spus Adriana Cloşan. „Pentru noi, a fost de mare ajutor această finanțare, deoarece ne-a facilitat drumul spre reușită”.

Beneficiari ai primei ediţii a programului, soţii Cloşan au achiziţionat utilajele necesare funcţionării brutăriei lor: o autoutilitară, un malaxor, un cernător de făina, un divizor, tăvi și cărucior din inox, datorită cărora au reuşit să crească calitatea pâinii şi volumul de producție şi, astfel, să găsească noi clienți.

ILI BAKERY FACTORY produce astăzi o pâine tradiţională, modelată manual și coaptă pe vatră, pe lemne de fag, pe care o livrează în peste 15 magazine din apropierea localității. „Până la sfârșitul anului, urmează să ne extindem”, ne-a mărturisit Adriana Cloşan.

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content