IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Firme româneşti de modă şi-au expus creaţiile la târgul internaţional Fashion World Tokyo 2019

C O M U N I C A T D E P R E S Ă

Producători și creatori de modă români şi-au promovat colecţiile vestimentare, în perioada 2-4 octombrie a.c., în cadrul târgului internațional Fashion World Tokyo 2019, cea mai mare manifestare expozițională pentru industria modei din Japonia.

Cele douăsprezece companii membre ale misiunii economice româneşti la Tokyo au expus în centrul expoziţional Tokyo Big Sight articole vestimentare, genți, încălțăminte, accesorii de modă, bijuterii și produse textile alături de alţi peste 1.200 de expozanți, în faţa a mai mult de 30.000 de vizitatori. Reprezentanții firmelor au prospectat oportunitățile de afaceri oferite de piaţa asiatică şi au discutat cu conducerea Ambasadei României și BPCE Tokyo modalităţi de promovare a produselor românești pe piața Japoniei.

Fashion World Tokyo reprezintă o oportunitate pentru companiile românești să acceseze piaţa asiatică prin stabilirea de contacte cu noi parteneri de afaceri interesați, anul viitor, România propunându-și să participe cu pavilion național la această manifestare promoțională.

Participarea companiilor româneşti la misiunea economică din Japonia a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, prin Programul de promovare a exportului, în colaborare cu Federația patronală a textilelor, confecțiilor și pielăriei din România (FEPAIUS).

Firmele românești participante la Fashion World Tokyo 2019 au fost: Kasiova, Enterprises ET CO, Zoe Ona Production, Cristian ABC, Maglieriaovi, Filo Scenico, Conflux, AMIT, Andrade Textile, Mda Import, Export, Proxima Moda și Braiconf.

 

Biroul de Presă

Ministerul pentru Mediul de Afaceri,

Comerț și Antreprenoriat

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content