IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Mobilierium, mobilă la comandă

Despre programul Start-Up Nation am aflat de la tv, unde a fost prezentat în cadrul unei emisiuni de ştiri”, şi-a început relatarea echipa Mobilierium.

Afacerea s-a orientat de la început către producția de mobilier office, comercial şi produse conexe acestora. Fiind un domeniu în care fiecare proiect este unic, pentru a rămâne competitivi, antreprenorii au fost nevoiţi să găsească variante de a produce intern cât mai multe comenzi.

„Dotarea cu echipamente dedicate era singura variantă si am reușit, prin intermediul Start-Up Nation, să ne achiziționăm aproximativ toate echipamentele necesare şi să materializăm astfel planul nostru de afaceri”, ne-a spus echipa Mobilierium.

„Considerăm că Start-up Nation este un program de succes, ușor de accesat şi ideal pentru tinerii întreprinzători. Cunoaștem şi alte afaceri de succes în rândul prietenilor şi colaboratorilor noștri care au avut idei ce necesitau finanțare. Au accesat Start-up Nation şi suntem siguri că împărtășesc aceleași gânduri!”, au mai spus antreprenorii Mobilierium.

Mobilierium produce mobilier de interior şi exterior la comandă, precum şi decoraţii interioare,

MOBILIERIUM

https://www.facebook.com/mobilierium/

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content