IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

Simplitate şi ingrediente naturale – conceptul din spatele Artisan Bakery

„Programul Start-Up Nation a fost motorul micului nostru business. Fără acest ajutor nu am fi avut resurse şi curaj să pornim la drum”, ne-a spus Ioana Ungureanu, reprezentantul Artisan Bakery. Mica cofetărie-patiserie din Braşov produce pâine şi prãjituri de casã, naturale, din reţete simple, tradiţionale, realizate cu pasiune, utilizând ingrediente locale.

Ideea afacerii de familie a Ioanei Ungureanu s-a născut în perioada de maternitate a acesteia, când a avut timpul necesar să se informeze cu privire la cele mai hrănitoare ingrediente pentru un copil. Pasul următor, către antreprenoriat, a venit apoi firesc, din dorința de a împărtăși toate aceste informații.

În 2017, a aflat despre programul Start-Up Nation şi a aprofundat subiectul „cu un consultant extraordinar, care ne-a ajutat enorm în parcurgerea demersurilor pentru accesarea fondurilor”, potrivit mărturisirilor Ioanei Ungureanu.

În micul laborator din Braşov se produc biscuiți, plăcinte, torturi, tarte dulci şi sărate (quiche), pâine cu maia – toate artizanale, produse de la zero, fără premixuri, conservanți, amelioratori sau coloranți. De asemenea, ingredientele naturale sunt achiziţionate preponderent de la producători locali.

In același spațiu, situat într-un cartier rezidențial din Braşov, există şi un mic loc de servire, unde clienţii pot degusta cafea de specialitate şi sucuri, preparate pe loc din siropuri naturale.

În momentul de faţă, Artisan Bakery are trei angajați permanenți, care „fac totul din pasiune şi cu multă dragoste”, după spusele Ioanei Ungureanu.

 

Obiceiuri Sănătoase SRL (Artisan Bakery)

https://www.facebook.com/artisanbakerybrasov/

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content