IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
MMACA

TOATE BUNE STUDIO de înfrumusețare, însănătoșire şi întinerire

Luana Stoica, fondator ToateBune Studio: „Start-Up Nation mi s-a părut o extraordinară oportunitate şi mi-a oferit sprijinul necesar pentru a-mi transpune visurile în realitate. Din acel moment, am fost 100% dedicată acestui proiect, urmărind și muncind la realizarea lui.”

ToateBune Studio este, potrivit antreprenoarei, un studio de înfrumusețare, însănătoșire şi întinerire, care oferă proceduri neinvazive şi sigure, utilizând aparate de înalta performanţă.

De programul Start-Up Nation, Luana Stoica a auzit din presă, ulterior informându-se suplimentar pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat și cu ajutorul unei firme de consultanţă.

Cu siguranță nu a fost ușor și nu a fost rapid. A fost o muncă susținută si antrenantă, dar am simțit, pe tot parcursul implementării programului, sprijinul tuturor celor cu care am lucrat. S-a pus suflet. A fost un efort colectiv, cu bucurie si dorința de reușită care ne-a unit pe toți”, ne-a spus fondatoarea afacerii.

Produsele şi serviciile oferite de ToateBune Studio: oxigen hiperbaric, hidrocolono-terapie, microdermabraziune, drenaj limfatic şi presoterapie, consultaţie de nutriţie şi dezvoltare personală.

TOATE BUNE STUDIO

https://www.facebook.com/ToateBuneStudio/

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content