IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Bijuterii românești contemporane pe scena europeană, la SIERAAD Art Fair

INFORMARE DE PRESĂ

 

O misiune economică românească a participat, în perioada 7-10 noiembrie a.c., la Amsterdam, la unul dintre cele mai importante evenimente din industria internațională de design de bijuterii, SIERAAD Art Fair, alături de mari companii din industria de profil, din întreaga lume.

Cei doisprezece producători români de bijuterii, care au mers la Amsterdam, şi-au prezentat produsele inovative, realizate din materiale de calitate și cu un design adaptat cerințelor și exigenţelor pieței, au luat parte la workshop-urile și conferințele de prezentare a celor mai recente inovații la nivel tehnologic şi au explorat, în cadrul întâlnirilor one-on-one cu parteneri externi şi cu proprietari de magazine high-end, posibilităţile de extindere pe piaţa internaţională.

Prezenţa firmelor româneşti de profil la “SIERAAD International Jewellery Art Fair” a fost asigurată de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, prin Programul de Promovare a Exporturilor, în parteneriat cu structura asociativă Romanian Contemporary Jewelry (ARCJ).

Producătorii români participanţi la târgul de la Amsterdam au fost SC Jeweland SRL, SC Elisconcept Arte SRL, SC Almo Design SRL, SC GI BY ME SRL, SC Katart Ateliers SRL, SC Anayd Blu SRL, SC Paxdorf Design SRL, SC Antechamber SRL, SC Micacera SRL, SC Select Design Studio SRL, SC RB Design SRL, SC Interlude Manufacture SRL.

 

Biroul de presă al Ministerului pentru

Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

 

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content