IMM – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat
Image default
Comunicate de presă MMACA

Produse electronice şi soluţii tehnice româneşti, la PRODUCTRONICA 2019

INFORMARE DE PRESĂ

 

Realizările şi inovările industriei electronice naționale au fost promovate, timp de patru zile, pe piaţa germană, în cadrul celui mai mare târg mondial din domeniul dezvoltării și producției de produse electronice, „PRODUCTRONICA”, desfășurat la München, în perioada 12-15 noiembrie.

Opt firme româneşti au expus produse şi servicii de electronică, software şi automatizare în cadrul pavilionului naţional, pe o suprafață de 117  mp, alături de aproximativ 2.500 de firme din mai mult de 50 de ţări. Celor peste 72.000 de vizitatori din 78 de ţări le-au fost prezentate inovații din industria electronică, în cadrul expoziției organizată pe o suprafață de 88.000 metri pătrați.

Oamenii de afaceri români au avut numeroase întâlniri de lucru cu reprezentanți ai firmelor de producție și distribuție din Germania, țări din spațiul UE, dar și din afara spațiului comunitar, asociații de profil și reprezentanți ai presei de specialitate. Au fost analizate oportunitățile de creștere a exporturilor pe aceste piețe și atragere de investiții în economia românească, având în vedere interesul crescut pentru produsele proprii, precum şi pentru serviciile de proiectare şi producţie autohtone.

Târgul „PRODUCTRONICA” München se organizează o dată la 2 ani, alternativ cu târgul “Electronica” şi este singurul eveniment major la care participă firmele româneşti de profil în afara graniţelor ţării.

Firmele expozante la „PRODUCTRONICA” München au fost Boitor Socolan SRL, Easyic Design SRL, Eso Electronic SRL, Eta2u SRL, Mecatronics SA, Net Digital Service SRL, Seven Code Development SRL, Systronics SRL. Bugetul fără TVA estimat pentru această acțiune a fost de 486.633 lei.

 

Biroul de Presă

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content