MEEMA – Mediul de Afaceri
Image default
MMACA Noutăți PRESRO2019

Ghidul privind Acordul de Comerț Liber şi Acordul de Protecție a Investițiilor UE – Vietnam

Ministrul Ștefan-Radu Oprea a semnat în 30 iunie 2019, în numele Uniunii Europene, Acordul de Comerț Liber (ACL) și Acordul privind Protecția Investițiilor (API) între UE și Vietnam. Acest eveniment a reprezentat o realizare importantă a Președinției României la Consiliul UE și contribuie la dezvoltarea cooperării comerciale a UE cu Vietnam, una dintre principalele economii emergente din regiunea ASEAN.

În acest context, pentru susținerea exportatorilor români interesați de această piață, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat prin Direcția Politici Comerciale și Afaceri Europene / Departamentul Comerț Exterior a întocmit un ghid detaliat privind cele două acorduri comerciale.

Ghidul include beneficiile aduse exportatorilor și mediului de afaceri atât din Europa, cât și din Vietnam și poate fi consultat prin descărcarea documentului pdf atașat: Ghid Acord de Comerț Liber și Acord privind Protecția Investițiilor UE Vietnam.

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content