MEEMA – Mediul de Afaceri
Image default
MMACA

Mediul de afaceri, sprijinit de fondurile nerambursabile

Activitatea firmelor care au accesat programe na╚Ťionale precum Start-UP Nation sau microindustrializarea, este atent urm─ârit─â ├«n Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comer╚Ť ╚Öi Antreprenoriat.

Ministrul ╚śtefan-Radu Oprea continu─â seria vizitelor pentru feedback asupra derul─ârii concrete a programelor, chiar la beneficiari acas─â. Astfel programele viitoare vor fi concepute ├«n acord cu opinia ╚Öi nevoile lor. Nu au fost omi╚Öi nici consultan╚Ťii ├«n domeniu sau a speciali╚Ötii din agen╚Ťii.

Programul na╚Ťional multianual de microindustrializare 2019 l-a ajutat pe Costel Neac╚Öu s─â-╚Öi dezvolte activitatea societ─â╚Ťii sale din Bucure╚Öti ├«n domeniul fabric─ârii ╚Öi comercializ─ârii pieselor de mobilier: ÔÇťFondurile accesate, 100 000 de euro, m-au ajutat mult. Am schimbat o parte din tehnologie care ne ajut─â s─â fim mai performan╚Ťi. Programul de microindustrializare este bun, ar mai putea fi ├«mbun─ât─â╚Ťit la partea de comunicare ╚Öi la proceduri, care ar putea fi simplificate. C─âut─âm solu╚Ťii de finan╚Ťare ╚Öi ├«n viitor, s─â ne dezvolt─âm, pentru a nu mai fi dependen╚Ťi de al╚Ťi produc─âtori. Practic ne mai trebuie dou─â utilaje pentru a ├«nchide un circuit complet ├«n domeniul fabric─ârii mobilei.ÔÇŁ

Programele derulate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comer╚Ť ╚Öi Antreprenoriat pentru sprijinirea mediului de afaceri sunt: programul de promovare a exportului, programele pentru micro-industrializare, comer┼ú, programul de interna┼úionalizare, programul Start-Up Nation, programul Femeia Antreprenor.

Articole asemanatoare

Acest site folose┼čte cookies. Navig├ónd ├«n continuare v─â exprima┼úi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confiden╚Ťialitate
Skip to content