MEEMA – Mediul de Afaceri
Image default
MMACA

O veche prietenie, produse organice şi gustul de odinioară – trei ingrediente ale unei afaceri de succes – Avido Bistro

Două tinere au renunțat la domeniile în care activau şi au pus bazele unei afaceri cu mâncare naturală –  Bistro-ul Avido a fost deschis la sfârșitul anului trecut în Piața Floreasca.

Mădălina Toma s-a întors din Olanda, după cinci ani în care a locuit în această țară, pentru a începe un proiect acasă, alături de prietena ei, Cristina Chiriţă, care, la rândul său, a renunţat la meseria de farmacistă pentru visul comun.

Am aflat de programul Start Up Nation citind tot felul de articole online despre modalități de finanțare pentru tineri. Am aplicat cu ajutorul unui consultant şi am şi câștigat, printre ultimele poziții”, ne-a spus co-fondatorul businessului, Mădălina Toma.

Într-un zonă cu o mare densitate de restaurante, cele două antreprenoare au pariat pe  mâncarea organică şi produsele achiziționate de la producători locali pentru a-şi crea o clientelă proprie.

Am vrut să oferim oamenilor o altă variantă de a mânca şi, astfel, am ajuns la ideea unui bistro cu mâncare sănătoasă”, am aflat de la tinerele antreprenoare. ”Cu finanțarea SUN, ne-am achiziționat echipamentele pentru bucătărie, ceea ce a fost de mare ajutor întrucât am ales echipamente de ultimă generație, toate noi.

În primele şase luni de funcţionare, restaurantul a fost selectat pentru a apărea în ediţia 2019 a ghidului gastronomic Gault & Millau România.

Start-Up Nation a fost sprijinul de care am avut nevoie pentru a porni pe acest drum”, a mărturisit Mădălina Toma.

 

AVIDO BISTRO

www.avidobistro.ro

https://www.facebook.com/avidobistro/

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content