MEEMA – Mediul de Afaceri
Image default
Comunicate de presă MMACA

Oportunităţi de parteneriate de afaceri pentru producătorii români prezenţi la ELECRAMA 2020

Oportunităţi de parteneriate de afaceri pe piața indiană pentru producătorii români prezenţi, în premieră sub pavilion naţional, la Târgul internațional ELECRAMA 2020 New Delhi

Cinci societăţi româneşti din sectorul electrotehnic au promovat, în perioada 18-22 ianuarie a.c., produse și servicii româneşti la expoziția internațională de profil ”ELECRAMA 2020” dedicată echipamentelor, produselor și tehnologiilor pentru industria energetică din India.

Evenimentul reprezintă o importantă manifestare expozițională a sectorului electrotehnic în zona asiatică şi a reunit, pe o suprafață de 110.000 mp, în 16 pavilioane, peste 1.250 de firme, dintre care peste 250 firme străine, din 100 de țări.

Electrotel SA, ENEVO Group SRL, HETMA International SRL, ROMIND T&G SRL și SPECTRALINK SA au prezentat, celor peste 300.000 de vizitatori, tablouri de comandă și control, sisteme automatizate de control și protecție, cybersecuritate pentru sisteme industriale, sisteme de ventilație, echipamente de electrosecuritate, comutatoare și întrerupătoare pentru voltaj mediu și ridicat etc.

Piața indiană de electrotehnică oferă oportunităţi importante de afaceri şi dezvoltare pentru exportatorii români, având în vedere obiectivele de modernizare și extindere a întregii rețele electrice din țară în următorii zece ani prin inițiativa ”Power to All 24 x 7”, precum şi estimările potrivit cărora, până la sfârșitul anului 2025, India va fi cea de-a 5-a cea mai mare economie din lume.

***

Participarea firmelor româneşti la ELECRAMA 2020 a fost organizată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, împreună cu patronatul de ramură APREL, în cadrul Programului național de promovare a exportului cu finanțare parțială de la bugetul de stat.

ELECRAMA 2020 a avut loc la Expo Mart Greater Noida din New Delhi, India şi a fost organizat de ”Indian Electrical & Electronics Manufacturers’ Association” (IEEMA).

Evenimentul a promovat cele mai recente inovații din industria de profil, fiind o platformă pentru firmele producătoare, importatoare și exportatoare care doresc să desfășoare activități economice pe piața indiană.

Biroul de presă

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content