MEEMA – Mediul de Afaceri
Image default
Comunicate de presă MMACA

Oportunități de cooperare în derularea proiectului “Comprehensive redesign of the licensing system in Romania”

Liviu Rogojinaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, s-a întâlnit astăzi cu o echipă de specialiști din cadrul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, pe tema proiectului “Comprehensive redesign of the licensing system in Romania”, derulat de OCDE, în colaborare cu Consiliul Concurenței DG REFORM.

Proiectul se adresează sectoarelor industrie, comerț și servicii, iar în acest moment se află în faza de inventariere a licențelor și autorizațiilor, urmând să fie formulate, de către OCDE, recomandări fezabile și ușor de implementat pentru fiecare sector în parte.

Liviu Rogojinaru a afirmat că inventarierea și eliminarea barierelor administrative din calea inițiativei private va impulsiona dezvoltarea companiilor și investițiile în economie. Reprezentanții MEEMA vor solicita sprijinul patronatelor în vederea implicării companiilor în proiect și vor colabora cu experții OCDE pe toată durata derulării sale.

Biroul de presă

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Skip to content