MAT – Ministerul Antreprenoriatului și Turismului
Image default
Comunicate de presă MAT

Precizări privind sumele necheltuite de către beneficiarii primelor două măsuri din cadrul granturilor pentru IMM

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Beneficiarii primelor două măsuri  care au rămas cu sume necheltuite în contul dedicat schemei de ajutor deschis la banca parteneră trebuie să parcurgă următorii pași:

1.   După finalizarea raportului de progres, sumele rămase neutilizate vor fi plătite de către beneficiari, prin ordin de plată, din contul personal dedicat măsurii în contul Agenției pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) de care aparține beneficiarul. Lista conturilor aferente AIMMAIPE de care aparțin beneficiarii se regăsește pe site-ul www.imm.gov.ro, ataşat acestui comunicat, precum și la nivelul băncii partenere, pentru fiecare dintre cele două măsuri de sprijin.

2.   Banca parteneră poate informa suplimentar beneficiarul asupra coordonatelor conturilor AIMMAIPE în care urmează a fi virate sumele rămase necheltuite. Pentru a nu exista situații în care beneficiarii virează în alt cont sumele rămase necheltuite, după identificarea contului aferent AIMMAIPE de care aparțin pe lista postată mai jos, pe site-ul www.imm.gov.ro, rugăm beneficiarii să confirme contul cu instituția de credit parteneră.

3.    După efectuarea plății sumei neutilizate și în momentul în care va fi operaționalizat modulul informatic, beneficiarii vor încărca în aplicație ordinul de plată.

4.    Ultimul pas este acela de închidere a contului dedicat, în funcție de procedura internă a băncii partenere.

Modulul prin care vor putea fi încărcate OP-urile în platformă va fi gata până la jumătatea lunii martie.

Regăsiţi, mai jos, lista conturilor IBAN aferente fiecărei agenții, structurate pe bănci partenere și pentru fiecare măsura în parte.

 

Fișier Dimensiune fișier Descărcări
xls Lista conturilor IBAN AIMMAIPE - Măsura 1 și Măsura 2 22 KB 10244

Articole asemanatoare

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.. Accept Nu accept

Politica de confidențialitate
Sari la conținut